This is my flight report of my Airbus A380-800 flight from Schiphol Amsterdam (AMS/EHAM) to Dubai International Airport (DXB/OMDB). The flight was 6h30m with Emirates reg. A6-EEN in Economy Class row 63 seat F. It was a good flight with friendly cabin crew. Enjoy this 30 minutes long flight report including a surprise! Thank you for watching! Btw sorry for shocking camera when I was spotting, it was 5 degrees and I didn’t wear gloves!

Songs:
1. Daft Punk – Give life back to music
2. Daft Punk – Beyond
3. Skrillex – Summit
4. Yves V – Sonica (Running on a highway)
5. Dimitri Vegas & Like Mike feat. Katy B – Find tomorrow (Ocarina)

21 COMMENTS

 1. Geweldige video!!! Ik woon ook in België en zou ook doodgraag eens met de A380 via Schiphol naar Dubai vliegen!!
  Maar tja mijn moeder is 'principieel tegen landen waar vrouwen gemarteld worden' dus het zit er niet echt in ;( ik kijk dan maar filmpjes hè… Deze is toch echt wel de leukste!!

 2. mautu ioapo schiphol dubai lntl airbus380.800 emirates flight report thonk you in my loaptop compter goodday by now mautu ioapo thonk you 11.9.2014 

 3. Toffe video! Over 4 weken is het mijn beurt 😉 Eerst naar Dubai voor een transfer en daarna naar Jakarta voor een maandje.
  Eerste keer met Emirates en ik moet zeggen dat de informatie op hun website ook niet echt duidelijk is m.b.t. handbagage. 
  Misschien weet u dat? Er staat enkel iets over een Handbag en een attache-koffer maar over een kleine,hardshell koffer met wieltjes staat niet echt iets. 
  Aangezien wij in Indonesie ook wat binnenlandse vluchten hebben wil ik mijn kleine koffer als handbagage hebben zodat ik niet mijn grote koffer overal heen hoef te slepen. Maar toch ben ik bang dat ik deze nu niet mee kan nemen aangezien hij een paar cm te groot is. Daar wil ik niet op Schiphol pas achter komen 😉

 4. Mooie video. Maar voordat je aan de edit begint zoek wel effe op welke vliegtuigen het zijn. Ik heb op een paar na alles moeten verbeteren. De 777-3 van KLM in de zogenaamde SA kleuren was echt de grootsre blunder. Maar goed dat was ook het enige minpuntje. Mooie video dat wel!

Leave a Reply